Ken jij Pieter Pot al?

Ruim een jaar bouwen Jouri Schoemaker en Martijn Bijmolt nu samen aan de verpakkingsvrije online supermarkt die de duurzame keuze met gemak combineert. De duurzame optie kost nog te vaak te veel moeite, en dat kan anders.

Het kost de gemiddelde consument te veel extra: tijd, energie en geld. Dat ondervangt Pieter Pot. Door te bezorgen, hoeft niemand te sjouwen met potten en kan het assortiment veel groter zijn dan in fysieke verpakkingsvrije winkels. Bovendien bieden wij onze producten aan voor prijzen die vergelijkbaar zijn met de gewone supermarkt.”, zegt Schoemaker. ,,Met ons speelse merk en mooie glazen potten laten we zien dat het veel leuker is om boodschappen te doen zonder al dat verpakkingsafval.”

Onlangs was Pieter Pot in het nieuws omdat ze een flinke kapitaalinjectie van 2,7 miljoen euro hebben gekregen. Met deze kapitaalinvestering kan de startup doorgroeien en voorzien in de grote vraag naar een duurzaam alternatief dat geen extra moeite kost én er aantrekkelijk uitziet. Inmiddels verbinden ook grote merken zich aan Pieter Pot.

Bron: https://www.deondernemer.nl/innovatie/duurzaamheid/verpakkingsvrij-online-supermarkt-pieter-pot~2607367

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *